Bokskleding nodig? Check Everlastonline.nl!

Bokskleding nodig? Check Everlastonline.nl!

Krachttraining en vechtsport gaan voor mij erg goed samen. Ik gebruik het slaan tegen een bokszak als cardio en de compound oefeningen voor mijn dagelijkse krachttraining. Dit in combinatie met een beetje behoorlijk eetschema zorgt er voor dat ik ‘fit’ ben. Echter, wanneer je thuis begint aan boksen (ja ik boks thuis, ik heb geen behoefte aan blauwe ogen/bloedneuzen/anders.) is het verstandig om direct goed materiaal aan te schaffen. De handschoenen die je kan kopen bij de Bristol zijn leuk maar sla je al snel kapot.

Ik heb een erg prettige en betaalbare webwinkel gevonden die bokskleding en bokshandschoenen en gerelateerde boksartikelen verkoopt. De kwaliteit is erg goed, er wordt namelijk alleen maar bokskleding verkocht van het topmerk everlast. Ook als je een stapje verder wil gaan dan alleen thuis trainen dan kan je bij Everlastonline.nl terecht. Bitjes, hoofdbescherming.. er worden zelfs complete boksringen geleverd op aanvraag.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *