Fitness applicaties voor Android – Jefit

Fitness applicaties voor Android – Jefit

De smartphone is eigenlijk niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Ook tijdens het sporten zie ik regelmatig iemand zijn of haar smartphone tevoorschijn toveren. Even mail checken tijdens een oefening, of een Whatsapp’je sturen naar vrienden. Toch kan je het nuttige met het aangename combineren door diverse fitness applicaties die er zijn voor Android telefoons en iPhones.

Vandaag een artikel over Jefit, een fitness applicatie voor Android. (ook beschikbaar voor de iPhone) Met deze fitness applicatie kan je eenvoudig trainingschema’s opstellen, vorderingen bijhouden en oefeningen bekijken. Vooral dit laatste punt is erg prettig. Jefit heeft de grootste database met oefeningen welke zijn voorzien van een illustratie. Weet je bijvoorbeeld niet meer hoe de barbell reverse triceps bench press gaat? Even opzoeken en je weet precies hoe de oefening uitgevoerd moet worden en welke spierenje precies aanpakt.
Jefit heeft tevens een website waar je resultaten kunt delen en schema’s kunt aanmaken. Dit synchroniseert allemaal weer met de applicatie op je telefoon waardoor je altijd een paar fitness schema’s beschikbaar hebt. Het is tevens mogelijk schema’s te delen en van andere sporters te gebruiken. Deze fitness schema’s variëren van sport specifieke fitness schema’s tot schema’s die zich puur richten op de bulk.

Kosten van deze app? Helemaal niets. Er is een versie beschikbaar die ongeveer 3.70 euro kost. Deze versie verschilt niet van de gratis versie, behalve dat deze vrij is van advertenties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *