Fitnessclub / sportschool van het jaar verkiezing!

Fitnessclub / sportschool van het jaar verkiezing!

Wil jij je sportschool een hart onder de riem steken? Laat ze weten dat jij gelooft in de sportschool waar je traint en stem op jouw sportschool in de ‘fitnessclub van het jaar’ verkiezing. Er wordt een heuse vakjury samengesteld om.. ja zeg het maar? Ik neem aan dat de fitnessclub met de meeste stemmen wint. Erg leuk overigens is dat je diverse prijzen kunt winnen. iPads, reisjes naar Turkijke of lekker tot rust komen in een wellness resort. Klinkt mij als muziek in de oren, en ik stem zeker. Alleen niet op mijn sportschool, aangezien dit de slechtste sportschool van Nederland is.

3 gedachten over “Fitnessclub / sportschool van het jaar verkiezing!

  1. in de tien jaar dat ik sport bij sportschool energiek is de animo alleen maar toegenomen.Er is altijd goede begeleiding in een fijne sfeer.De nieuwe sportschool is in Valkenburg een moderne niet meer weg te denken ontmoetingspunt voor sportieve mensen in de wijde omgeving.p.s.mijn leeftijd is 70 jaar

    1. Mooi om te horen dat u zo positief bent over uw sportschool! Ook goed om te horen dat u met 70 jaar nog steeds bezig bent met sport, pet je af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *