Fitnessverhuur, een goedkope manier van thuisfitness

Fitnessverhuur, een goedkope manier van thuisfitness

Voor de thuisfitness fanaten is er een interessante optie om thuis goedkoop te fitnessen met fitnessapparatuur. Je huurt gewoon een fitnessapparaat. Briljant eenvoudig toch? Op dit moment heb ik zelf een eenvoudige crosstrainer thuis staan voor drie maanden, gewoon even proberen of het wat voor mij is. Als dat het geval is koop ik het apparaat daarna.

Er hangen eigenlijk best veel voordelen aan het huren van een fitnessapparaat. Als je bijvoorbeeld een tijdje in de kreukels hebt gelegen door een ongeluk of een blessure en je hebt geen zin je huis te verlaten, dan is het huren van een fitnessapparaat gewoon een briljante oplossing.Ook als je een beperkt budget hebt en bijvoorbeeld over een paar maanden pas een fitnessapparaat kunt kopen dan is het huren van een fitnessapparaat ook voor jou geschikt. Je kunt een fitnessapparaat na het verstrijken van de huurperiode vaak een stukje goedkoper krijgen.

Momenteel huur ik mijn fitnessapparaat bij Rhodos fitnessverhuur. Bezorgen vrijwel alleen op zaterdag, voor mij is dit ideaal aangezien dat mijn vrije dagje is. Hoewel er een aanbieding staat van 4 weken is het wel de bedoeling dat je het apparaat minimaal 12 weken huurt. Waar je ook bedacht op moet zijn is dat wanneer je een fitnessapparatuur huurt het contract stilzwijgend verlengd mag worden. Als je vergeet op tijd een mailtje te sturen zit je zo een maandje extra aan het fitnessapparaat vast. Een kwestie van op de kalender zetten dus!

Dit bedrijf verhuurt alle essentiële fitnessapparatuur van A-merken: crosstrainers, roeitrainers, hometrainers en loopbanden. Er is een vastgesteld bedrag voor bezorging, maar er wordt ook een toeslag berekend voor zwaardere fitnessapparaten. (lees: loopbanden)

Als je dus nog ‘zoekende’ bent en eigenlijk geen idee hebt wat je wil: huur een fitnessapparaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *