Multivitamines zijn dé ideale aanvulling voor sporters

Multivitamines zijn dé ideale aanvulling voor sporters

Zoals in een eerder artikel al vermeld; ik ben een fan van de eenvoudige supplementen die in pil vorm ingenomen kunnen worden. Denk daarbij aan visolie capsules en multivitaminen. Multivitaminen slik ik al geruime tijd van een redelijk goedkoop merk, namelijk de Kruidvat. Als je op de verpakking kijkt zitten er namelijk even veel werkzame stoffen in de duurdere en Kruidvat multivitaminen.

Sinds korte tijd bestel ik mijn multivitaminen mee met de whey shakes van Bodylab. Voor relatief weinig geld krijg je multivitaminen met een zeer hoge, maar toch veilige dosering die je slechts eenmaal daags hoeft in te nemen tijdens het eten. Merk je het verschil? Ja, een beetje. De hoge concentraties B vitamines zorgen voor net wat meer energie.



Waarom multivitaminen voor sporters?

Als sporters ben je zeer actief en heb je een totaal andere behoefte aan mineralen en vitaminen. Door goed, gezond en voldoende te eten krijg je de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid wel binnen. Echter, je doet als krachtsporter veel aan beweging waardoor je lichaam net dat beetje extra nodig heeft. Multivitaminen zijn dan een prima aanvulling. Tijdens het sporten breek je voornamelijk B, C en E vitamines af. Dit zijn dan ook de ‘basis’ vitamines die in een hoge dosering aanwezig zijn in multivitaminen.

De Multi Pro is een zeer hoog kwaliteit huismerk van Bodylab voor een relatief lage prijs. 120 tabletten die een echte aanvulling zijn op je huidige voedingspatroon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *