Rugoefening tegen een pijnlijke rug

Rugoefening tegen een pijnlijke rug

Sinds een paar weken heb ik een full-time kantoorbaan. Hoewel dit veel voordelen met zich mee brengt kleven er ook een aantal nadelen aan. Ik heb veel minder tijd om naar de sportschool te gaan en ik zit erg veel. Vooral dit laatste is een echte killer voor mij, niet zozeer vanwege het zitten maar omdat ik vrij snel last van mijn onderrug heb. Dit wordt nog eens versterkt omdat ik niet meer zoveel kan sporten als dat ik eerst deed.

 Ik heb echter een prettige oefening gevonden voor je onderrug die je gewoon zittend op kantoor kan uitvoeren. Je legt je enkel op je knie alsof je in een kleermakerszit wil gaan zitten. Vervolgens duw je het bovenlichaam naar voren terwijl je de rug recht houdt.

Hè? wat? Gelukkig heb ik een eenvoudige video gevonden op Lifehacker.com die heel simpel weergeeft hoe jij je rug kunt ontlasten. Deze oefening HELPT.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *