Shake beker? Wie heeft daar nou behoefte aan?

Shake beker? Wie heeft daar nou behoefte aan?

Zoals iedere krachtsporter ben ik ook niet vies van een eiwit shake of creatine shake op zijn tijd. Whey is een makkelijke en goedkope manier om aan eiwitten te komen. Hoewel.. makkelijke? Vaak genoeg heb ik weer eens een shake gedronken waar aardig wat klonten in zaten. Een blender is ideaal, maar die is niet al te lang geleden overleden toen ik iets probeerde te blenden wat schijnbaar te hard was. Toch maar zo’n blendtec blender aanschaffen..

Tot die tijd heb ik een perfecte oplossing: flesjes van Vruchtoase (Aldi). Deze flesjes bevatten 0,33L sap en zijn perfect om shakes voor onderweg te maken. (andere flesjes met een zelfde inhoud volstaan ook) Drie schepjes Whey erin, aftoppen met melk (oké centimetertje onder de hals van de fles) dichtdraaien en schudden maar. Geen klonten! Twee flesjes shaken, meenemen naar je werk en je hebt de hele dag voldoende eiwitten tot je beschikking. 

2 gedachten over “Shake beker? Wie heeft daar nou behoefte aan?

    1. Hoeft niet in principe. Als je de boel maar koel houdt. Op mijn werk hebben ze een koelkast waar ik flesjes met Whey kan stallen. (en bakken kwark :))

      Af en toe moet je de Whey shake een keer goed schudden, maar dat doet niets af aan de werking van de Whey shake.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *