Wat te doen tegen een onderkin

Wat te doen tegen een onderkin

Veel mensen hebben last van een onderkin. Ik moet ook eerlijk bekennen, ik heb ook een lichte vorming van de onderkin. Heel vervelend, maar niets aan te doen. Of toch wel? Ja het is mogelijk een onderkin weg te trainen, maar niet zoals het gros van de fitness ‘goeroes’ en Telsell producten beweert. Het is helaas niet mogelijk om plaatselijk vet kwijt te raken of vet om te zetten in spieren. Je kan daarom stoppen met het aanspannen van je nek en onderkin. Die facial flex oefeningen zijn grote onzin.

Een onderkin wordt bepaald door twee factoren: vet en erfelijkheid. Heeft je vader of moeder ook vorming van een onderkin, dan is de kans groot dat je aanleg hebt voor een onderkin. Naarmate je ouder wordt zal je onderkin ongetwijfeld ook groeien. Helaas is daar bijna niets aan te doen.

De oplossing om een onderkin weg te halen? Chirurgie of je vetpercentage verlagen. Chirurgie is het laatste redmiddel (of een heel eenvoudig middel) als je onderkin bijvoorbeeld genetisch is bepaald en zelfs nog zichtbaar is als je vetpercentage belachelijk laag is. Een onderkin is voornamelijk een ophoping van vet en kan dus weg getraind worden. Wanneer je vetpercentage dermate laag is zal het formaat van je onderkin ook afnemen. Stap dus op een cardio apparaat en eet gezonder om je bodyfat naar een laag niveau te krijgen!


Geplaatst in: Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *