Weg met die vakantiekilo’s!

Weg met die vakantiekilo’s!

Nu iedereen weer wedergekeerd is van zijn of haar vakantiebestemming moet er toch vaak geconcludeerd worden dat het eten in het buitenland toch wel érg smakelijk was. Meerdere kilo’s zijn blijven plakken in dat Turkse All Inclusive hotel. Heerlijk. Maar er is een tijd van komen en gaan, en die vakantiekilo’s moeten nu toch echt gaan.

Gelukkig heb ik hier een prima guide die je kunt gebruiken om die kilo’s weer kwijt te raken.Beweging

Iedereen weet het, maar het gebeurt helaas nog steeds te weinig. Move that ass! Als je graag wilt afvallen dan zal je er iets voor moeten doen, of het nu thuis is of in de sportschool.

  • Fitness schemaIn de sportschool vind je alle apparaten die je nodig hebt om die kilo’s te verbranden. Wat er vaak schort aan de dagelijkse sportschoolgang is een goed schema. Kies hier een fitness schema uit en probeer deze is een week of acht te volgen. Gegarandeerd dat je resultaat gaat zien!
  • Fitnessapparaat kopenZo simpel is het. Koop een goede spinbike en begin maar met zweten.
  • ThuisfitnessEr zijn enorm veel leuke en kleine krachttraining oefeningen die je kunt doen om in vorm te komen. Opdrukken, crunches, squats.. allemaal direct in de huiskamer! Check alle

Voeding

Voeding is de katalysator van al jouw inspanningen. Je kunt heel ver komen met goed trainen, maar het juiste eten kan je net in de juiste richting duwen. Maak je eigen voedingsschema met dit handige excel file! Je maakt een voedingsschema op basis van je dagelijkse behoeften met de juiste verhoudingen vet, koolhydraten en proteïne.

Voldoende handvatten om weer te starten met het bouwen aan een beter lichaam. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *