Whey pro van Bodylab.nl, prima spul!

Whey pro van Bodylab.nl, prima spul!

Zoals eerder vermeldt ben ik een groot fan van huismerk Whey shakes, creatines en andere voedingsupplementen. Eigenlijk heb ik nooit vertelt wat ik gebruik qua Whey shakes. Daarom, even een kort artikel over Whey pro van Bodylab.nl. Whey pro is een prettige en lekker smakende Whey (eigenlijk zijn er bijna geen vieze Whey soorten meer) die vrijwel niet klontert.

Er worden 8 verschillende smaken geboden van Whey pro. Aardbei, Ananas, Banaan, Blue Berry, Chocolade, Latte Machiato, Mango en Vanille. Zelfs een aantal tropische smaken voor de liefhebber. Persoonlijk ben ik een groot van van de chocolade smaak. Dit is voor mij min of meer mijn vervanging voor chocolademelk geworden.Bodylab.nl claimt dat dit de meest verkochte Whey shake van Nederland is. Niet zo gek, de prijs is vrij laag vergeleken met de wat duurdere merken. Daarbij is het een prima isolaat met een eiwit gehalte van 82%. Whey pro is ook rijk aan BCAA’s en Glutamine, de belangrijkste aminozuren voor herstel en opbouw van de spieren. Whey pro bevat 22,6 gram BCAA’s en 17,7 gram Glutamine per 100 gram Whey pro. Niet verkeerd dacht ik zo!

Whey pro is na proberen en bestellen bij diverse shops de Whey shake waar ik toch min of meer ben blijven hangen. De prijs is een groot argument, maar.. ja, dit product doet gewoon wat het belooft. 2 kilootjes Whey pro  voor 34 euro. Heb jij ervaring met dit product? Of heb je wellicht nog een optie die misschien beter is dan Whey pro? Laat het weten in de reacties!

Eén gedachte over “Whey pro van Bodylab.nl, prima spul!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *