(Whey) smaken verschillen

(Whey) smaken verschillen

Smaken verschillen, en verandering van spijs doet eten. Ik wissel daarom regelmatig van smaak met mijn Whey shakes. Dit doe ik omdat ik graag iets nieuws probeer, maar omdat ik al snel genoeg heb van 1 soort smaak. Wanneer ik een enorme emmer whey koop dan is de kans dat die tot de bodem gaat relatief klein. Meestal ruil ik hem met een vriend voor een andere smaak of een ander soort supplement.

Welke smaak is het ‘best’? Tja, dat ligt er maar net aan waar je van houdt. Ik heb de laatste keer een emmertje Cookies & Cream Whey gehaald. Deze smaak is licht caramel in combinatie met.. ja.. koekjes. Wanneer je in een cut periode zit en absoluut geen rotzooi wil eten dan is deze smaak een heerlijk zoetig tussendoortje.

Een andere smaak die mij echt kan bekoren is chocolade. Ik ben gek op chocola. Chocolade koekjes, repen.. en natuurlijk chocolade melk! Deze smaak is een veilige aanrader wanneer je net begint met whey shakes. (mits je van chocola houdt natuurlijk) Een andere optie voor beginners is vanille. Dit is een smaak waar je ook precies krijgt wat je verwacht.

Dit geldt helaas niet altijd voor de whey fruitsmaken. Sommige medesporters zweren bij smaken als ananas, blue-berry en cocos. Ik heb bijna alles geprobeerd en ben beslist geen zeur wat betreft eten, maar de drie voorgaande smaken zijn mij toch wat gortig omdat ze simpelweg niet in de buurt komen van de beloofde smaak. Aardbei daarentegen is prima te doen. Een andere smaak die ik op aanraden van eerder genoemde ruil-vriend heb geprobeerd is appel. Door eerdere slechte ervaringen met fruitsmaken was ik wat huiverig voor de appel whey smaak, maar deze was verbazingwekkend lekker. Maar of de smaak nu echt in de buurt komt van een appel..?

Een goede tip is om eens een aantal testers te proberen. Er zijn enorm veel webwinkels die kleine zakjes met poeder aanbieden voor een zacht prijsje. Ideaal om uit te zoeken wat je precies lekker vindt.


Geplaatst in: Supplementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *