Een hometrainer thuis

Een hometrainer thuis

Eén van de vele voordelen van het thuis trainen, is om zelf te bepalen hoe jij je sportieve tijd indeelt. Je hoeft de deur niet meer uit om calorieën te verbranden en spieren te versterken. Dit kan heel gemakkelijk, gewoon in je eigen thuissituatie. De keus voor een hometrainer is snel gemaakt. Dit fitnessapparaat is prima te gebruiken, voor zowel mannen als vrouwen. Een toegankelijk toestel wat kan zorgen voor een regelmatige hartslag en een minimale belasting van je gewrichten.

Fietsen

Het fietsen op de hometrainer heeft een aantal voordelen. Je hoeft niet naar buiten wanneer de temperaturen laag zijn. Temperaturen onder de 10 graden, zijn slecht voor je spieren. In je eigen huis trainen met de juiste temperatuur, voorkomt verkramping en slechte doorbloeding van je spieren. Een hometrainer van Kettler kan het lichaam voldoende zware inspanning leveren, zonder dat de gewrichten te zwaar worden belast.

Vetpercentage

Met een aantal trainingen per week, gehouden op een tempo wat vol te houden is, gaat je vetpercentage absoluut naar beneden. Misschien is dit niet te zien op de weegschaal. Tijdens rustperiodes tussen de fietstrainingen door, kunnen je spieren een klein beetje groeien en dus zwaarder worden. Dit zie je op de weegschaal.

Hartslag

Door de hartslag op hetzelfde tempo te houden, kun je op gezonde wijze afvallen. Kettler heeft hometrainers in het assortiment, die voorzien zijn van een aantal programma’s en trainingniveau’s. Voor elk persoon is het juiste niveau te vinden. Wil je af en toe zwaar trainen om je conditie op te vijzelen, dan gebruik je het juiste niveau en zal je conditie verbeteren. De effectieve, ontlastende fitnesseenheden, zorgen ervoor, dat voor elk persoon het juiste niveau kan worden ingesteld.
Spieren benen en billen

Vooral vrouwen willen stevige bilspieren en mooie kuiten. Je benen en billen worden op de hometrainer prima getraind, op den duur worden ze steviger en voller. In fitnesscentra zie je over het algemeen vrouwen op de hometrainers. Hoe makkelijk is het om een hometrainer in je eigen huis te hebben. Zet hem bijvoorbeeld voor een tv scherm. Tijdens je favoriete serie, trap je heel wat calorieën weg.

Intervaltraining

Door een aantal keren per week, een gedegen intervaltraining op de hometrainer te doen, verbrand je veel vetten. Deze effectieve training zorgt ervoor, dat je het lichaam verrast, door de rotaties per minuut te verhogen.
Kettler hometrainers

Kettler is al meer dan 60 jaar aanwezig in Europa. Met de nieuwste producten is dit merk niet meer weg te denken op de fitness markt. Betrouwbare fitnessproducten die geven wat ze beloven. Gemakkelijk te bedienen apparaten van hoogwaardig kwaliteitsmateriaal. Kettler hometrainers zijn er in vele uitvoeringen. Met een hoge of lage instap, met 8 programma’s maar ook de wat meer gespecialiseerde met wel 24 programma’s. Een prima apparaat om je sportieve doelen in korte tijd te behalen. Kijk voor meer informatie op de website.


Geplaatst in: Algemeen, Apparaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *