Borstspieren thuis kweken, 3 simpele borstspier oefeningen voor thuis

Borstspieren thuis kweken, 3 simpele borstspier oefeningen voor thuis

Thuis borstspieren kweken, ja het is mogelijk. Mooie borstspieren is een aspect van het mannelijk lichaam wat maar weinig echt weten te realiseren. Flink veel bankdrukken in de sportschool is werkelijk perfect, maar je borstspieren thuis goed trainen?

OpdrukkenOpdrukken is een ouderwetse oefening, maar hij werkt nog steeds fantastisch. Zet je handen vrij breed neer, laat jezelf zakken en kom weer langzaam omhoog. Als je de handen te dicht bij elkaar zet leg je meer nadruk op de triceps.

Als je met opdrukken meer nadruk wilt leggen op de bovenste borstspieren dan is het verstandig je voeten op een verhoging te leggen zoals een stoel of je bed. Op deze manier komt er meer druk te staan op je bovenste borstspieren waardoor deze extra worden belast.

Trekveer

Met een trekveer kan je heel eenvoudig je borstspieren trainen. Deze veren zijn bij sommige sportwinkels nog te verkrijgen. Zoek bijvoorbeeld in deze shop maar eens op ‘Expander’. Trekveer voor slechts 15 euro, niet duur voor thuis borstspieren trainen.

Dumbbells

Ja daar zijn ze weer, dumbbells. Een enorm veelzijdig trainingsinstrument waarmee je naast de borstspieren ook tientallen andere oefeningen kunt doen. Kijk hier voor meer borstspier oefeningen. Veel oefeningen gebruiken een fitnessbankje maar dat is thuis wel te repliceren. Ook daarvoor raad ik je de hiervoor genoemde shop aan.

Drie eenvoudige oefeningen om thuis borstspieren te kweken. De borstspier is een lastige spier omdat deze voornamelijk liggend word getraind. Als jij nog meer suggesties hebt om thuis borstspieren te kweken dan zie ik je tips en trucs graag in de reacties verschijnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *