Borstspieren trainen, tips en oefeningen

Borstspieren trainen, tips en oefeningen

Ik heb al heel wat artikelen geschreven over het trainen van je borstspieren. Echter, ze staan redelijk verspreid over deze gehele site. Je kan natuurlijk de zoekfunctie gebruiken en zoeken op ‘borstspieren trainen’, maar dan krijg je een hoop andere informatie waar je misschien niet op zit te wachten. Daarom een borstspieren compilatie artikel met de informatie die je moet lezen om je borstspieren optimaal te kunnen trainen.

Als eerst is het natuurlijk goed om de basis goed te krijgen. De basis oefening om de borstspieren te kweken is het aloude bankdrukken. Hier lees je hoe je precies moet bankdrukken.

Op een gegeven moment loop je tegen een muur aan. Een plateau waar je absoluut niet meer overheen komt, je kan geen gewicht meer toevoegen bij het bankdrukken. Lees dan het artikel over bankdrukken verbeteren. Hier vind je vier tips om het bankdrukken beter te laten verlopen.

Stel je wil helemaal niet naar de sportschool, of je wil ook eens in de zoveel tijd eens lekker thuis kunnen trainen. Lees dan hoe je thuis borstspieren kan kweken. 3 oefeningen die je thuis kunt uitvoeren om borstspieren te kweken.

Als je na al dit geweld je borstspieren nog extra wilt aanpakken kan je natuurlijk altijd meer oefeningen voor de borstspieren doen. Lees hoe je de borstspieren kan trainen met incline, decline en fly’s.


Geplaatst in: Algemeen, Borstspieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *