RPM Big Block… Wow!

RPM Big Block… Wow!

Een Pre-Workout supplement.. ik geloofde er eerst niet zo in. Ik hield het voornamelijk bij mijn whey eiwitten in combinatie met creatine shakes. Ik bedoel, heb je nog iets anders nodig? Wanneer je 5 verschillende supplementen door elkaar gebruikt is het lastig te achterhalen wat nu wel en wat nu niet werkt.

Nu ik een aantal maanden RPM Big Block pre-workout supplementen heb gebruikt ben ik er wel van overtuigd dat een pre-workout supplement voor mij een positieve uitwerking heeft. Je testosteron krijgt een boost wat er voor zorgt dat je spieropbouw gestimuleerd word. Je haalt dus meer resultaat uit de training die je levert. Merk ik dit zelf? Mwoah, niet direct. Daar gebruik ik het te kort voor. Ik merk echter wel dat het uithoudingsvermogen van mijn spieren beter is en dat ik net die paar extra kilo’s wel kan tillen. Een claim die ik wel kan bevestigen is dat spieren.. ‘harder’ worden. Je biceps en pecs zien er gewoon beter en strakker uit.

Ik heb dit supplement gekocht bij Bodylab. Ik wilde deze keer graag voor een premium brand gaan in plaats van een ‘huismerk’. Ik moet zeggen, het product is kwalitatief echt super. Ik ben alleen zeer benieuwd of het geboekte resultaat niet behaald had kunnen worden met een minder merk. Nouja, tijd voor een volgende test!


Geplaatst in: Supplementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *