Huismerk of A-merk supplementen?

Huismerk of A-merk supplementen?

In de tientallen sportvoeding webwinkels die ons land rijk is vind je een heel scala aan verschillende soorten producten. Whey, Creatine, BCAA’s.. je kan het zo gek eigenlijk niet bedenken of het is er wel. Maar welk merk kies je, en waarom juist voor dat specifieke merk? Hmm, moeilijk.

A-merken hebben vaak door de enorme marketing campagnes die gevoerd worden een aardige naamsbekendheid opgebouwd. Marketing kost echter geld, wat doorberekend wordt in de kostprijs van het uiteindelijke product. En wie betaalt dat? Precies; wij.

Een huismerk sportvoeding is 99 van de 100 keer een ‘betere’ keuze dan een duur A-merk product. Een huismerk bevat vaak precies dezelfde ingrediënten maar tegen een veelal lagere prijs. Vergelijk dus altijd welke ingrediënten en welke werkzame stoffen er in huismerk en A-merk aanwezig zijn. Natuurlijk wordt er een hoop rotzooi verkocht op het gebied van sportvoeding. Door jezelf te verdiepen in wat een Whey shake of Creatine shake precies doet en welke stoffen belangrijk zijn kan je een hoop geld besparen.

Ik persoonlijk kies altijd voor de huismerken van diverse sportvoeding webwinkels, simpelweg omdat de prijs/kwaliteit verhouding het beste is. Wil je echt het verschil merken tussen huismerk en A-merk dan moet je op een zeer hoog niveau krachtsport beoefenen. Alle andere factoren moeten optimaal zijn afgestemd op jouw lichaam. Wanneer alles nagenoeg perfect is, dan bestaat er een kans dat je het verschil merkt tussen huismerk en A-merk. Tot die tijd is het beter om op je portemonnee te letten en te kiezen voor de meer betaalbare en betrouwbare huismerken die doen wat ze beloven.

Waar kies jij voor als je een supplement kiest, en waarom? Deel het in de reacties!


Geplaatst in: Supplementen, Voeding

Eén gedachte over “Huismerk of A-merk supplementen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *